Starred voor Candidate Experience

72 procent van de kandidaten met een slechte ervaring met hun sollicitatie vertellen anderen daarover, versterkt door sociale media. Om je kandidaatervaring goed in kaart te brengen heb je datagedreven inzichten nodig.

Starred biedt software-oplossingen voor bedrijven die willen luisteren. Zij zijn ervaren in de recruitmentbranche en gespecialiseerd in het automatiseren van feedback rondom de candidate journey. Kandidaatervaring meten is in deze krappe arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. Starred stelt je in staat de drivers te ontdekken van de Net Promoter Score (NPS) van je kandidaten en hiring manager. Uiteraard geheel geautomatiseerd en geïntegreerd met je ATS, want recruiters zijn al druk genoeg.

Voor commerciële recruiters geldt vooral: Hoe effectief waren je plaatsingen? Het aantal succesvolle plaatsingen kan een beeld geven, maar wat was het gevoel van je kandidaten en je klanten over het proces? Starred’s Candidate (en Hiring Manager)  NPS-oplossing geven je duidelijkheid door van hun meningen data te maken.

Corporate Recruiters

Voor corporate recruiters geldt natuurlijk ook: welk effect heeft kandidaatervaring op ons employer brand? En welk effect heeft het op de business? (Afgewezen) kandidaten vertellen over hun  ervaringen. En goede ervaring kan je geweldige kandidaten opleveren, terwijl een slechte kandidaatervaring je niet alleen kandidaten, maar ook klanten kan kosten. Als het gaat om je employer brand en de business, doe je er natuurlijk alles aan om promoters te verdienen. Vermijd het ‘ripple effect’ van slechte ervaringen en zorg voor real-time feedback van kandidaten.

Starred makes feedback better for everyone​, is onze missie. Dat betekent ten eerste dat Starred de respondent een fijne ervaring biedt. Dat vertaalt zich simpelweg in de hoogste response rate. Daarnaast is het makkelijk in het gebruik en goed te integreren met je ATS. Tenslotte bieden wij je inzichten waarmee je echt aan de slag kunt. Je kunt de candidate journey meetbaar verbeteren!

Meer weten? Ga naar de website van Starred!