Vakgenoten bij elkaar brengen, kennis uit het recruitmentvak met elkaar delen, het vak volwassener maken, best practices delen en netwerken … vanuit deze wens is op 7 juni 2001 de stichting Recruiters United opgericht. Anno nu is Recruiters United uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland.

Met ruim 700 leden zijn we met elkaar een levendig netwerk voor elke recruitmentprofessional die in de voorhoede van het vak wil acteren.

Meld je via het formulier onderaan de pagina aan voor het lidmaatschap.

Recruitment in Beeld

Recruiters United brengt een jaar lang mooie persoonlijke verhalen over recruitment in beeld. In 12 maandelijkse videoportretten worden bijzondere Recruiters United leden aan de tand gevoeld over hun visie, ambitie, verdiensten en/of ervaringen op en in het vak. Met deze mooie en inspirerende verhalen en inzichten geven vakgenoten ons een geheel eigen kijk op het vak, hoe zij hun vak beoefenen en inspelen op de sterk veranderende ontwikkelingen binnen recruitment en de arbeidsmarkt.

De videoportretten zijn gemaakt in co-productie met onze partner Minutes on Career.

Bekijk hier onze videoportretten.

Word vandaag nog lid!

Voor 225 euro ex BTW per 12 maanden ben je lid van het grootste onafhankelijke recruitmentplatform van Nederland.

Voor dit bedrag profiteer je van veel activiteiten en aanbiedingen:

  • Gratis toegang tot 5 grote jaarlijkse recruitment kennis-events (t.w.v. 125 euro per event, met als uitzondering de Employer Branding Summit, die bedraagt 350 euro);
  • Gratis toegang tot partner-seminars;
  • Gratis e-books op je vakgebied, tussen de 4 en 6 e-books per jaar te downloaden via BookBooN;
  • Kortingen en andere acties bij onze partners: Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Bullhorn, Compagnon, Endouble, Indeed, Joboti, Maximum, Minutes on Career, Monsterboard, Randstad Groep Nederland, De Persgroep Recruitment,  Starred;
  • Klankbord en collega-netwerk van mede arbeidsmarktprofessionals.

En alle mogelijkheid om met collega’s uit het vakgebied te sparren, te ontmoeten, online te connecten en best practices te delen. Wanneer je met meer personen lid wordt, geldt een korting. Zo betaal je bij 3 personen 600 euro per 12 maanden.