Ons verhaal

Recruiters United is opgericht op 7 juni 2001, vanuit de wens vakgenoten bij elkaar te brengen om kennis op het recruitment vak te delen, het vak volwassener te maken, best practices te delen en te netwerken.
Nu, 21 jaar later, is Recruiters United uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland. Met meer dan 600 leden is het een levendig netwerk voor elke professional die in de voorhoede van het vak wil acteren.

Onze missie

Onze missie is ‘to inspire and improve recruitment’. Daarom richten we al onze pijlen op het organiseren van live en online recruitmentmomenten. Bijzondere momenten van kennisdeling in het teken van vakmanschap, verbinding, vernieuwing, ambitie, onafhankelijkheid en plezier. Waarop toonaangevende, inspirerende (recruitment)professionals hun kennis met het netwerk delen. Zonder commerciële kleur. We gaan voor de inhoud, in de voorhoede van het vak en zonder winstoogmerk. Ben je lid van Recruiters United? Dan maak je deel uit van ons (online) netwerk en stap je (meestal) gratis binnen bij onze events. 

Bekijk onze kalender voor aankomende (online) momenten van Recruiters United en onze partners.

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook, Instagram voor alle actualiteiten. En abonneer je op ons Youtube kanaal en profiteer van een database vol kennis.

Noteer alvast in je agenda:

  • Recruiters on ice – 17 januari 2023
  • Kick-start – 25 april 2023
  • Recruitment Innovation Event – 12 of 14 september 2023
  • Employer Branding Summit – 14 of 16 november 2023