Sta jij te springen om meer kandidaten? Vraag je je af hoe je nu écht goed op kunt vallen als recruiter? Struin je events af voor inspiratie, nieuwe technologieën en heb je je alweer aangemeld voor 5 gratis webinars? Stop met zoeken, ga terug naar de basis.

Het proces verdient jouw aandacht

Recruit Insight is hét trainingsprogramma voor recruiters die de volgende stap in hun carriėre willen zetten. Met dit allesomvattende en uitgebreide programma bouw jij als recruiter aan de allerbelangrijkste basis voor groei: het proces.

Veel recruiters zijn vooral bezig met nieuwe automatiseringstools, lezen over de candidate experience en inspiratie zoeken, totdat ze zich realiseren dat ze eigenlijk geen gestroomlijnd en duidelijk proces hebben van hun recruitment dienstverlening.

“Jullie hebben werkelijk een fantastisch programma geschreven. Een niet te missen handboek voor iedereen die zich bezighoudt met recruitment. Uitgebreid en professioneel programma met handige weetjes, do’s and dont’s, functieprofielen, vacatureteksten, social media. Alle facetten van een degelijk recruitment programma komen aan bod.

The backbone voor elke recruiter. De dag zelf was erg informeel en naar mijn mening een groot succes. Met name ook het samen zijn en ‘sparren’ met collega’s in de branche is iets wat van absolute meerwaarde is in de training.” – Peter Keijser, deelnemer training.

Jouw trainer & coach: Joris Verhoeven

Dat kan anders én vooral beter. Ontmoet Joris Verhoeven: de oprichter van Recruit Insight en al bijna 25 jaar werkzaam in het vak. Zoals vele vakgenoten is Joris er spontaan in gerold en zo kwam hij erachter dat recruitment zijn grootste passie is.

Zijn missie? Recruitend Nederland inspireren, wijzer maken en aanzetten tot actie. Joris
helpt jou zo’n goed en stevig proces neer te zetten dat je opvalt voor kandidaten, relaties of jouw werkgever. Duik samen met Joris in thema’s zoals toekomstgericht werven, employer branding en een ijzersterk selectieproces.

Naast trainer en coach is Joris ook trotse mede-eigenaar van LEF Groep: LEF bestaat uit verschillende labels waaronder LEF Recruitment, LEF Green en LEF Marketeers. Met dit laatste label helpt hij samen met compagnons Carlo van Doorn en Nikki Pommer organisaties hun werkgeversmerk te positioneren dankzij een recruitment
marketingmachine.

Klaar om jouw proces eindelijk goed in kaart te brengen of jouw marketingmachine te laten draaien? Neem dan snel contact met Joris op via www.recruitinsight.nl of welkom@jorisbverhoeven.nl