Sta jij te springen om meer kandidaten? Vraag je je af hoe je nu écht goed op kunt vallen als recruiter? Struin je events af voor inspiratie, nieuwe technologieën en heb je je alweer aangemeld voor 5 gratis webinars? Stop met zoeken, ga terug naar de basis.

Het proces verdient jouw aandacht

Mijn naam is Joris Verhoeven en ik ben ‘Expert in Recruitment’. Van toegevoegde waarde zijn voor het recruitmentvak. Dat is mijn persoonlijke missie. Ik maak vakgenoten wijzer, inspireer hen en zet aan tot actie. Met mijn jarenlange ervaring binnen deze branche, durf ik wel te concluderen dat dit vak mijn allergrootste passie is.

Sinds het ontstaan van LEF Recruitment (www.lefrecruitment.nl) ben ik dagelijks bezig het recruitmentproces naar een hoger plan te tillen. Inmiddels doe ik dat ook voor LEF Green (www.lefgreen.nl), ons label dat zich richt op Mkb bedrijven met een duurzaamheidsdoelstelling (CO2 reductie)

Recruitment is geen hogere wiskunde, maar wel een vak. Omdat we helaas nog regelmatig zien dat dit vak niet overal even goed wordt uitgevoerd, heeft het imago nog zeker wat te winnen. Dit heeft mij gesterkt mijn recruitmentproces, waar de mens en het verrassen van jouw kandidaat en hiring voorop staat, op papier te zetten om te gaan delen. Begin 2024 komt mijn eerste boek uit en in de loop van 2024 start ik met het verzorgen van trainingen, Recruit Insight (www.recruitinsight.nl) , voor recruiters. Individueel en voor teams, online en offline. Voor hen die de training heeft gevolgd heb ik een community gebouwd waar je onderdelen uit de training terug kunt vinden en waar je met mij in contact kunt komen met jouw vragen en uitdagingen. Zo maken we het vak samen nog weer een beetje beter 😊

Een onmisbaar onderdeel van recruitment is marketing. Specifiek voor recruitment noemen we dit ook wel recruitment marketing. Om bedrijven in het Mkb en collega recruiters nog wijzer te maken over werkgeversmerken, social media strategieën, werkenbij pagina’s én passende vacatureteksten (zonder verboden woorden) hebben wij LEF Marketeers (www.lefmarketeers.nl) opgericht. Samen met @Carlo van Doorn en @Nikki Pommer hebben wij inmiddels een aantal leuke klanten aan ons weten te binden met wie en voor wie we mooie dingen mogen doen.

Ik heb me verbonden aan Recruiters United om nog meer inspiratie over het proces op te doen en vakgenoten te leren kennen waar in van kan leren en die ik nog wijzer mag maken over hun recruitmentproces en recruitment marketing. Heel graag tot op één van de events. Anders ben ik te bereiken op welkom@jorisbverhoeven.nl en 06-46013627.