Mitchel van Hardeveld

Sinds 2,5 jaar zet ik mijn expertise in als Recruitment Consultant Sales & Marketing bij Independent Recruiters, ik mag mijzelf dus een echte Young Recruiter noemen. Daarnaast mag ik mij de voorzitter van onze feestcommissie noemen en probeer ik niet alleen professioneel, maar ook sociaal betrokken te zijn. Met mijn organisatorische vaardigheden en enthousiasme voor het creëren van een positieve werkomgeving probeer ik een gewaardeerd lid voor het team te zijn, zowel binnen als buiten kantooruren.

Met Independent Recruiters zijn wij al langere tijd partner van Recruiters United en tijdens een partnerbijeenkomst kwam mijn werkgever Olfertjan Niemeijer met het idee om vanuit Recruiters United een organisatie op te zetten voor de startende recruiters. Laat het toeval nu net zo zijn dat hij iemand in dienst heeft om dit op te pakken…

Toen mij de kans werd geboden Young Recruiters United op te zetten, twijfelde ik geen seconde. Met Young Recruiters United willen wij ook de startende recruiters(lees 0-3 jaar ervaring) op (online) events betrekken en een community bouwen waarin we elkaar kunnen inspireren en activeren om de toekomst van dit mooie beroep voort te zetten en verder te ontwikkelen. Wij maken van onze events een feestje en nodigen je graag uit, zie ik je bij het volgende event?