Milou van Regteren

Na mijn studie Hogere Hotelschool begon ik nietsvermoedend en niets verwachtend bij Independent Recruiters als Recruitment Consultant, toen had ik absoluut niet bedacht dat ik nu nog zo enthousiast zou zijn over het vakgebied Recruitment.  Na 5 jaren vol ontwikkeling in deze eerste rol, en ruim 3 jaar in een Corporate Recruitment rol bij een grote plantaardige-voedselproducent werk ik nu bij Ahold Delhaize als Talent Acquisition Partner Finance & Sustainability. De dynamiek van een grote en toch snel veranderende organisatie spreekt mij aan, het persoonlijke contact met collega’s en kandidaten vind ik leuk en ik kom goed tot mijn recht als ik kan werken aan het optimaliseren van processen.

Sinds het begin van mijn werk als Recruiter bezoek ik de Recruiters United events, in het begin met flink wat spanning over mijn kennis (of het gebrek daar aan eigenlijk), het netwerken met veel ervarener mensen en of ik überhaupt wel met iemand zou kunnen praten. Het idee van ‘Young Recruiters United’ sprak mij dan ook direct aan, dit is absoluut een initiatief waarvan ik had gewild dat het bestond toen ik begon met (net)werken.

Voor gezelligheid ben ik altijd in, ik vind het lastig af te blijven wachten als er iets opgepakt of georganiseerd moet worden en ik vind het leuk om nieuwe mensen met gelijke interesses te ontmoeten. Het was dan ook geen lastige keuze toen mij werd gevraagd aan te sluiten in het bestuur van Young Recruiters United. Want samen met collega’s uit het vak (online en offline) events organiseren voor onszelf als doelgroep, is toch mega leuk?! Wij willen dan ook graag de community verder bouwen, elkaar inspireren en activeren om de toekomst van ons vak voort te zetten en ontwikkelen.

Wij maken van onze events een feestje en nodigen je graag uit, zie ik je bij het volgende event?