Marie-Nel Tompson

Sinds 1993, na mijn studie Communicatie vooral werkzaam in het Zuiden van Nederland met als rode draad het adviseren van (potentiële) opdrachtgevers in combinatie met het bouwen van een team of organisatie. Sinds een kleine 20 jaar werkzaam in ons mooie vakgebied Recruitment, alwaar ik diverse operationele -en management rollen heb bekleed.

Oprichter en eigenaar van recruitment organisatie Master Next Talent. Wij adviseren en ontzorgen organisaties met alle hedendaagse uitdagingen die het aantrekken, onboarden, behouden, ontwikkelen en offboarden van talent met zich meebrengen.

Na jarenlang lid te zijn geweest met mijn organisatie van Recruiters United, ben ik maar wat trots vanaf nu deel uit te mogen maken van het bestuur. We hebben een prachtig vak en jeetje wat staan ons de komende jaren nog mooie uitdagingen te wachten op het gebied van talentmanagement.

Een toekomst waarin ik vooral mijn visie, expertise, vaardigheden en vakkennis meer en meer wil gaan overbrengen op de jongere generatie. Waarbij ik vanuit mentorschap samen met mijn collega’s van Recruiters United het recruitment landschap in Nederland en België nog professioneler, efficiënter en mooier kan maken.

Ik wil als groot ambassadeur van Recruitment, ons vakgebied een warm hart blijven toedragen, wil hier landelijk ook mijn steentje aan bijdragen. Niet omdat het moet, wel omdat we het leukste vak hebben wat er is en omdat het kan!

Functie: Bestuurslid | Oprichter en eigenaar Master Next Talent