Jaap van de Coevering

Veertien jaar geleden, kort na afronding van mijn opleiding HRM, heb ik het recruitmentvak ontdekt. Ik begon met werken bij Tempo-Team en merkte daar dat ik enorm veel voldoening haalde uit het bij elkaar brengen van mensen en bedrijven. Zes jaar en drie werkgevers later vond ik dat het tijd werd om op eigen benen te staan en besloot ik interim recruiter te worden. Van die keuze heb ik de afgelopen jaren geen moment spijt gehad, want wat heb ik me op een voor mij perfecte manier mogen ontwikkelen tot de recruitment professional die ik nu ben. Door opdrachten bij mooie opdrachtgevers in verschillende branches (van zorg tot telco), maar zeker ook door projecten die inhoudelijk compleet anders waren, ben ik nu de allround professional met een mening over en een visie op ons vak.

Begin 2019 heb ik samen met een partner Tribe28 opgericht, een bureau met de focus op IT professionals. Ik heb er enorm veel zin om ons bedrijf van scratch op te bouwen tot een betrouwbare, succesvolle en unieke dienstverlener in deze markt!

Zelf ben ik al jaren lid van Recruiters United en ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om toe te treden tot het bestuur. In die rol kan ik mee denken over thema’s die relevant zijn voor ons vakgebied en zorgen dat die ook jullie bereiken door ze terug te laten komen op onze evenementen. Ik hoop jullie in de komende tijd te leren kennen, maar zeker ook te inspireren!

Functie: Partnermanager | Founder Tribe28