Anne Marie Voskuil

Dik 20 jaar werkervaring op het snijvlak van HR , Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. Klinkt als een eeuwigheid, maar zo voelt het zeker niet! Na mijn studie Sociale en Organisatie Psychologie ben ik gestart bij Randstad en heb ik kennisgemaakt in verschillende (interim) banen met HR en later met Recruitment en Communicatie. De combinatie van deze 3 vakgebieden, daar ging mijn hartje sneller van kloppen!

Ik heb door de jaren heen in veel verschillende rollen en bij verschillende soorten bedrijven mogen werken. Als ambtenaar bij het ministerie van Defensie heb ik aan mooie arbeidsmarkt communicatiecampagnes mogen werken. Na 4 jaar ZZP’er te zijn geweest, ben ik in 2017 aan de slag gegaan bij Luba, het GROOTSTE uitzendbureau voor het mkb.

Wat ik mooi vind aan ons vak, is dat het lekker breed is en je je geen dag hoeft te vervelen. Ik hou namelijk niet van stilzitten en werk graag hard om met collega’s wat moois neer te zetten. Elke dag een beetje beter, niet snel tevreden, met energie en bovenal met veel lol en plezier. Of het nu gaat om de juiste pull-factoren te kiezen voor een vacaturetekst, een nieuwe recruitmentstrategie te bedenken, eens kritisch te kijken naar de werkenbij-site, je hoofd te breken hoe we onze medewerkers kunnen behouden of gewoon eens gezellig met collega’s een boom op te zetten over ons vak, het kan allemaal. En dat maakt ons werk bijzonder interessant!

Recruiters United is een prachtclub waar vakgenoten elkaar al jaren treffen. De combi van inspireren, kennisdeling en ontmoeten spreekt mij enorm aan. Ik kan mij nog de eerste keer herinneren dat ik binnenstapte op een event en best zenuwachtig was. Jaren later stond ik zelf op het podium – net zo zenuwachtig – maar wat een ervaring. Leuk om nu deel uit te mogen maken van ‘de achterkant’. Hoop je snel te zien en als je tips hebt, laat het mij weten!

Functie: Bestuurslid | Manager bij Luba