Recruiters United zoekt nieuwe bestuursleden | 25 maart sluitingsdatum

27 februari 2023

We hebben al heel veel reacties gehad. Daar zijn we superblij mee. Wil je ook nog reageren, doe dat dan uiterlijk 25 maart.


Het recruitmentvak. Het mooiste vak dat er is. Hoe geweldig is het dan om als bestuurslid van het grootste onafhankelijke recruitmentplatform te inspireren? En tegelijkertijd de krachten te bundelen met meer dan 25 partners en 9 collega bestuursleden? Dit is jouw kans om op verschillende momenten per jaar Recruiters United (en jezelf) als professionele recruitmentpartner op de kaart te zetten en mee te werken aan onze groeiambitie waarbij we ons ledenaantal verder willen vergroten, nieuwe partnerschappen en samenwerkingen willen aangaan en ons dienstenpakket verder zullen uitbreiden.

De uitdaging

Recruitment is booming. Bedrijven hebben recruitment weer als prioriteit nummer 1. Dat merken we bij Recruiters United aan alles. Daarom willen we blijven groeien én innoveren om meerwaarde te kunnen blijven leveren voor onze leden. Dat vraagt om 2 nieuwe collega’s die zich samen met de rest van het bestuur 6 tot 8 uur per maand inzetten voor het:

  • Anticiperen op de ontwikkelingen binnen ons recruitmentvak.
  • Inspireren van onze leden tijdens fysieke events.
  • Bouwen aan duurzame relaties met onze partners en leden.
  • Vormgeven en uitvoeren van onze missie, visie en een bijbehorende strategie.

Jouw profiel

  • Een netwerker. Je verbindt en kent het recruitmentlandschap van binnen en buiten en legt eenvoudig nieuwe contacten.
  • Een communicator. Je kent de taal van onze doelgroep en weet deze uitstekend te vertalen naar online en offline uitingen, en inhoudelijke invulling van onze events.
  • Een teamspeler. Je haalt het beste in anderen naar boven en bent gericht op samenwerken.
  • Een doener. Je steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt samen met jouw collega’s voor de invulling van onze jaarplannen.

De focus voor de 2 nieuwe bestuursleden is óf marketing / employer branding óf ledengroei, affiniteit met een van beide onderwerpen is uiteraard gewenst.

Wie zijn wij?

Recruiters United is het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland. Met meer dan 500 leden zijn we samen een levendig netwerk voor elke professional die in de voorhoede van het vak wil acteren.

Onze missie is ‘to inspire and improve recruitment’. Daarom richten we al onze pijlen op het organiseren van offline én online recruitmentmomenten waaronder 4 grote fysieke events. Denk daarbij aan het Employer Branding Summit, het Recruitment Innovation Event en Recruiters on Ice.  Het zijn bijzondere momenten, waarbij we vakgenoten bij elkaar brengen, kennis delen, ons vak volwassener maken, best practices delen en netwerken stimuleren. Zonder commerciële kleur. We gaan voor de inhoud, in de voorhoede van het vak en zonder winstoogmerk.

Op het moment bestaat ons bestuur uit 9 enthousiaste bestuursleden. Er is 1 medewerker in dienst en er wordt nauw samengewerkt met 2 eventcoördinatoren.

Durf én kun jij de uitdaging aan?

Laat het ons weten via com@recruitersunited.com of bel Jaap van de Coevering via 06 – 15 49 92 72 voor meer informatie.

Goed om te weten:

  • Recruiters United is een non-profit stichting, er is geen financiële vergoeding van toepassing voor deze bestuursrol.
  • Na een eerste selectie bestaat het proces uit 2 gesprekken met leden van het bestuur.