Recruiters United neemt kennisplatform Kiqit over

25 april 2023

Recruiters United is verheugd om aan te kondigen dat zij Kiqit, het kennisplatform voor recruitment, overnemen. Deze overname draagt bij aan het strategische doel van Recruiters United om partners en leden naast de gewaardeerde live events ook een waardevol online platform te bieden.

Het nieuwe platform zal naadloos integreren met de bestaande activiteiten en zal een waardevolle aanvulling zijn op de huidige dienstverlening. Door de toevoeging van Kiqit biedt Recruiters United een breder scala aan mogelijkheden om recruitment kennis en vaardigheden uit te breiden met (online) trainingen, blogs, video’s, podcast en whitepapers.

“We zijn verheugd om deze overname aan te kondigen en zijn ervan overtuigd dat het platform van Kiqit ons zal helpen om ons aanbod van kennis en vaardigheden uit te breiden”, aldus Simone Broos, bestuurslid van Recruiters United. “We willen benadrukken dat Kiqit in dezelfde vorm zal blijven bestaan en we zullen de komende maanden meer informatie delen over hoe we Kiqit exact zullen integreren en hoe onze partners en leden optimaal kunnen profiteren van deze waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.”

Recruiters United is een toonaangevende organisatie op het gebied van recruitment. Door de overname van Kiqit kan Recruiters United nog beter voldoen aan de wensen en behoeften van haar partners, Vrienden van en leden op het gebied van recruitment.