Select Group is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Antwerpen, België dat verschillende HR-dienstenbedrijven omvat die actief zijn in verschillende landen, waaronder België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Marokko, Senegal en Ivoorkust.

Met onze verschillende merken kunnen we een breed scala aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden. Welke hulp we u kunnen bieden, hangt af van wie u bent en welke vraag zich stelt. Elk van onze merken biedt specialisatie in zijn eigen domein. Zowel voor werkzoekenden als organisaties, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Onze dienstverlening is gestructureerd in 5 pijlers: werving & selectie, projectsourcing, uitzendarbeid, recruitment services, consultancy & outplacement.

Wat onze merken gemeen hebben is oprechte betrokkenheid. We denken mee met de klant en gaan een stap verder. Onze oplossingen zijn dan ook altijd maatwerk. Al onze oplossingen faciliteren de groei van mensen en organisaties, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Laten we kennismaken: www.weareselectgroup.com.