Al 25 jaar is Monsterboard aan het werk met innovatieve oplossingen ten behoeve van de wervingsindustrie. Dit doen we door de wijze waarop werkgevers naar het juiste talent zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar de best passende carrières te transformeren. Vandaag de dag maken we gebruik van geavanceerde technologie met behulp van intelligente digitale, ‘social’ en ‘mobile’ oplossingen, waaronder onze jobboard www.monsterboard.nl, onze innovatieve app, en een breed scala aan producten en diensten.

Bij Monsterboard willen we het proces van het vinden van de juiste baan en het vinden van de juiste medewerker makkelijker maken. We helpen werkgevers om het gedrag van kandidaten beter te begrijpen, zodat ze goed geïnformeerd een betekenisvolle interactie met kandidaten aan kunnen gaan. Daarnaast helpen we kandidaten om makkelijker met werkgevers in contact te komen, wanneer en hoe ze dat het liefst willen.

We willen werkgevers en kandidaten effectief helpen de juiste ‘fit’ te vinden.

Onze oplossingen:

Pay-for-Performance

In het kort komt het erop neer dat bedrijven pas betalen als er een bepaald resultaat is geboekt op hun vacature. Daarbij kun je als klant kiezen uit twee soorten performance: of voor een klik op de sollicitatieknop (apply start), waarmee de werkzoekende kenbaar maakt te willen solliciteren; of bij een afgeronde sollicitatie (apply finish), waarmee de kandidaat met zijn gegevens in het ATS-systeem of in de mailbox van jouw als klant terechtkomt.

Premium Performance Job Ad

Bereik gekwalificeerde kandidaten met geautomatiseerde advertenties. Jouw vacatures worden verspreid over het web op plekken waar jouw doelgroep zich bevind. Dankzij de programmatische controle en een kanalenmix worden vacatures aan de juiste doelgroep getoond.

CV-database

Ga proactief op zoek naar de perfecte match in onze CV-database. Zoek tussen de vele CV’s en ontdek die ene perfecte kandidaat voor jou.