Kandidaten bewegen zich op steeds meer verschillende manieren op het internet. En de mogelijkheden om met ze in contact te komen zijn eindeloos. Maar dat maakt het vinden van de juiste kandidaat vaak niet makkelijker. Werkgevers hebben behoefte aan nieuwe mogelijkheden, maar ook aan versimpeling. Daarom hebben wij stappen gezet om beter aan deze behoeftes te voldoen.

Monsterboard brengt u in contact met de mensen die u zoekt, op de plek waar zij online hun tijd doorbrengen. Met ons uitgebreide netwerk profiteert u van ons ruime bereik op zowel specialistische sites, vacature-verzamelsites en grote sociale netwerken als op Monsterboard zelf.

Met Monsterboard kunt u nu zelfs in contact komen met het meest schaarse talent. Onze innovatieve zoek- en communicatieproducten maken het vinden en bereiken van deze kandidaten eenvoudig.

Onze oplossingen:

TalentBin® by Monster
De zoekmachine voor het vinden van onvindbaar IT talent.

Monster Social Job Ads
Monster Social Job Ads maakt het gemakkelijk voor u om uw vacature automatisch gericht te verspreiden onder relevante kandidaten op Twitter.

Monster Job Ads
Adverteer uw vacatures via ons uitgebreide netwerk en bereik de juiste kandidaten precies daar waar ze zich online bevinden.

Monster Talent CRM
In een keer een grote groep geschikte kandidaten direct bereikt op hun smartphone? Dat versnelt het wervingsproces aanzienlijk. Monster Talent CRM zorgt dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

Monster Power CV Search
De meest geavanceerde manier voor het vinden van gekwalificeerde kandidaten. Het combineert Monsterboard ‘s cv database met ruim 775.000 actieve cv’s, met 6Sense® zoektechnologie. Zo vindt u moeiteloos de meest geschikte kandidaten in uw regio.

Monster Twitter Cards
Vergroot het bereik van uw Monster Job Ad met een automatische doorplaatsing naar de Twitter volgers van uw bedrijf.