Jellow behoort tot de meest toonaangevende freelance platformen van Nederland en België. De combinatie tussen een gerbuiksvriendelijk platform, een geweldige freelance pool met meer dan 60.000 actieve freelancers werkzaam in de zakelijke dienstverlening en een hoge mate van service zorgen er voor dat een zoektocht naar een freelancer efficient en effectief verloopt. Hiermee zijn we ook echt onderscheidend in onze markt . Wij worden dan ook door onze klanten extreem hoog gewaardeerd als het gaat om klanttevredenheid (4.7 op trustpilot). En daar zijn we trots op.

Of je nu eenmalig een freelancer nodig hebt of op zoek bent naar een manier om een freelance pool op te bouwen omdat je vaker met freelancers werkt. En of je nu een start-up bent, een overheidsinstelling of een grote corporate. Het maakt niet uit. Je kunt altijd bij Jellow terecht.

Uiteraard vind je meer informatie op onze website www.jellow.nl. Hier kan je ook eenvoudig en geheel vrijblijvend jouw freelance opdracht plaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook even mailen of bellen met Lars Evers via lars@jellow.nl of 0653140904.