Harvest your talent
Getnoticed is al meer dan 10 jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise.

Een eerste indruk
”De enige manier om onze opdrachtgevers voorop te laten lopen, is door zelf koploper te zijn.” Met deze visie willen wij, met onze nuchter-, nieuwsgierig- en resultaatgerichtheid onze opdrachtgevers helpen met het vinden, bereiken en werven van de juiste medewerkers. Hoe we dat doen? Dat zie je in één minuut in onze bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=MgfPODytpxo&feature=emb_title

In_Touch

We komen graag met jou in contact om jouw briljante werken-bij website te bouwen en je online recruitment marketing campagnes in te richten.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat wij doen. Bekijk dan www.getnoticed.nl!

Heb je nog vragen? Je kan altijd contact opnemen met Dirk Driessen via dirk@getnoticed.nl of +31 6 54 33 80 25.