Mensen zijn van groot belang voor de groei en het succes van een organisatie. Wij helpen jou om het gewenste talent op het juiste moment in de relevantste contractvorm binnen te krijgen. Door onze expertise en ervaring ben je verzekerd van een passende oplossing voor ieder onderdeel van het recruitmentproces. Of het nu gaat om capaciteit, middelen, kennis of een combinatie hiervan.

EN HR solutions is de grootste onafhankelijke RPO partij van Nederland en al 20 jaar de recruitmentpartner van vele organisaties in uiteenlopende branches. Nationaal en internationaal. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de internationale Select Group. Wij hebben alle expertises in huis om jouw recruitment sterker te maken. Precies op dat onderdeel waar jij hulp kan gebruiken ontzorgen wij jou. Zo vind jij het beste talent op het juiste moment.

Met ons team van specialisten brengen wij expertise binnen op het gebied van onder meer: Recruitment Proces Outsourcing (RPO),Total Talent Acquisition (TTA)MSPProject RecruitmentMKB RecruitmentRecruitment MarketingEmployer Branding , Werken-bij Websites en Diversiteit & Inclusie (D&I).