Young Recruiters United on Tour

13 juni 2024 - 16.00 tot 13 juni 2024 - 18.00

De allereerste Young Recruiters United on Tour komt eraan!

Wat is on Tour?

Het worden een aantal fantastische bijeenkomsten waarbij we leren van en geïnspireerd worden door ware experts uit de markt. Want zeg nou zelf, het vak van een recruiter is een brede & alles omvattende functie, geen dag is hetzelfde, je bent de spil in het web, en meer van dit soort clichés. Toch?

Samen zullen we de expert het hemd van het lijf vragen. Het maakt niet uit welke vraag je stelt; van vragen over het leven in combinatie met de carrière van de gast tot persoonlijke ervaringen, visies op bepaalde onderwerpen, enzovoort.

De onderwerpen van on Tour

De on Tour onderwerpen lopen uiteen van campus recruitment, de manier van selecteren, employer branding, tools en tech tot vacatureteksten schrijven. Per editie zoomen we in op één expertise.

Wat maakt dit event zo bijzonder?

Het is een event waarbij we met elkaar in contact staan. Gewoon laagdrempelig connecten met de expert en elkaar. Vandaar ook dat we samen de gast het hemd van het lijf vragen. Hoe uniek is het dat je kunt leren van experts uit het vak door ze lekker direct te kunnen bevragen.

Thema van de eerste on Tour

Het thema van deze eerste sessie gaat over de aansluiting vanuit school of de studie naar de arbeidsmarkt.

Voor wie?

Arbeidsmarktprofessionals met 0-3 jaar ervaring. Deze eerste sessie is gratis voor leden en niet-leden van (Young) Recruiters United.

De eerste Young Recruiters United on Tour wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Programma

16.00 uur
Inloop
16.30 uur
on Tour met onze gast & napraten
18.00 uur
Einde borrel & snacks