Recruitment Innovation Event 2024

12 september 2024 - 13:30 - 17.00
De Prodentfabriek, Amersfoort

Het is het jaar 2074, en het gaat je goed. Jij vliegt een prachtige slimme auto, je bent een bedreven holo-dammer en je hebt plezier in verticaal tuinieren en ruimtewandelen. Je woont bovendien prachtig in je energieneutrale villa op palen in het waterrijke Nederland. Je gaat nog lang niet met pensioen, want mensen leven zo lang tegenwoordig. En je werk is hartstikke leuk. Al jaren op rij ben jij immers de meest invloedrijke recruiter van het land. Hoe dat komt? Je was bij het Recruitment Innovation Event in 2024, waar je helemaal werd voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Op 12 september aanstaande neemt Recruiters United je mee naar de toekomst aan de hand van de centrale vraag: Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit over vijftig jaar? Van de invloed van technologie op ons brein en lijf, tot de wonderlijke banen van de toekomst, en de boomers van morgen, die zich nu nog Young Recruiters United noemen: we geven ons over aan de innovaties en ontwikkelingen die ons de toekomst inleiden.

Sprekers
De komende weken maken we de line-up langzaam bekend. We hebben nog even voor het 2074 is. Bekijk hier de aftermovie van het Recruitment Innovation Event 23: https://www.youtube.com/watch?v=v-HFyDOUtNc

Voor wie?
Dit event is geschikt voor recruiters, intercedenten, recruitment managers, employer branding specialisten, hr-medewerkers en managers, recruitment marketeers en/of arbeidsmarktcommunicatie specialisten.

Deelname is gratis voor leden van Recruiters United. Niet-leden betalen 295 euro per persoon.

Programma

13:00
Inloop, registratie & netwerkplein
13:30
Welkom door dagvoorzitter Jeroen van Rossum
13:40
Keynote
14:30
Drie break-out sessies

Met onder meer:

  • Kim Thomas, TenneT over ‘Leven lang Leren’
  • Young Recruiters United, Boomer Block met o.a. Karlien Donders, OlfertJan Niemeijer en Steven Gudde
  • Jinc over ‘Activeren van vrijwilligers en werven rond zingeving’
15:15
Pauze
15:45
Wrapup break-out sessies
15:55
Keynote

In2Dialog – Diddo van Zand & Roderick Bronzwaer

16:30
Borrel op het netwerkplein
17:30
Einde

Sprekers

Diddo van Zand en Roderick Bronzwaer | In2Dialog

Keynote