Pecha Kucha recruitment event 2024

11 juni 2024 - 09:30 - 17.00
Bluepoint, Antwerpen

Dit is het gaafste (en meest bijzondere) arbeidsmarkt, hrm en recruitment event van Vlaanderen & Nederland!
Maak kennis met de tweede editie van het Pecha Kucha recruitmentevent. Het grote arbeidsmarkt- en recruitmentevent komt op 11 juni aanstaande naar Antwerpen. Nederlanders kunnen veel leren van Vlamingen en andersom. Daarom organiseert Recruiters United het gaafste event in onze sector gewoon samen met de buren!

Wat maakt dit event zo bijzonder?
Het Pecha Kucha event is unconferenced. Dus geen lange lezingen, maar een snoepwinkel van 25 korte energieke presentaties voor iedereen werkzaam in arbeidsmarkt, recruitment en hrm. Pecha Kucha is Japans voor “chit chat”, ofwel prietpraat. In deze presentatievorm gebruikt de spreker 20 sheets met elk 20 seconden per sheet. Elke Pecha Kucha duurt dus altijd 6.40 minuten.

Als bezoeker stel je zelf je ideale programma samen uit 25 sprekers op deze dag. De spreker gebruikt vooral sheets met foto’s zonder tekst.  Dit dwingt de spreker om echt tot de essentie van zijn of haar verhaal te komen, zonder saaie bullits met eindeloze tekstopsommingen. Dit is het gaafste event in onze sector, waar je bomvol inspiratie en nieuwe contacten mee naar buiten loopt.

De Pecha Kucha onderwerpen
Het Pecha Kucha event staat in het teken van 5 categorieën: arbeidsmarkt (strategie en kennis), recruitment dienstverlening, employer branding (en arbeidsmarkt-communicatie), recruitmenttech- en tools en recruitment marketing.
Het niveau van de Pecha Kucha’s kun je zelf kiezen, want elke presentatie geeft aan of het voor early career, professional en/of management is.

De sprekers
We hebben een geweldige set van 25 top Pecha Kucha sprekers uit Vlaanderen en Nederland. We maken ze binnenkort bekend!

Het programma:
13.00    Inloop & registratie
14.00    Panelgesprek
14.30    Ronde 1 – 25 Pecha Kucha’s
15.30    Break
16.00    Ronde 2 – 25 Pecha Kucha’s
17.00    Ronde 3 – 25 Pecha Kucha’s
18.00    Borrel en snack

Gratis voor leden. Niet-leden betalen € 395 inclusief drankjes, snacks en een jaar lidmaatschap van Recruiters United.

Het grote arbeidsmarkt en recruitment Pecha Kucha event wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Recruiters United: Select Group & EN HR Solutions en Indeed.

Je kunt je al aanmelden via het formulier rechts.

Bekijk de aftermovie van de editie 2023:
https://youtu.be/tBYHoNn2SKM?si=2twyhYkSYwATk_S4