Kick-start

25 april 2023
Spant!, Bussum

Kick-start geeft je die impuls om met meer energie, inhoud en kennis terug te gaan naar jouw werkplek.

Kick-start is het event waar je samen met een paar honderd vakgenoten kijkt naar wat er anders en beter kan. Of dit nu te maken heeft met employer branding, recruitment business partnership, talent sourcing, het toepassen van innovaties of een flinke dosis inspiratie. Tijdens KickStart word jij op je wenken bediend.

Hoe ziet jouw dag eruit? Op 25 april kom je rond 13:00 uur aan bij ‘t Spant in  Bussum. Of je nu met het openbaar vervoer bent gekomen of met de auto, alles verloopt gladjes met een station op loopafstand en voldoende parkeergelegenheid. Bij de ingang word je ontvangen door het bestuur van Recruiters United. Je schrijft je in, brengt je jas weg en ontmoet de eerste vakgenoten. Om 13:30 heb jij een perfect plekje gevonden in het theater en neemt dagvoorzitter Kevin Sebel je mee door het programma. Al snel daarna staat Eugène van den Hemel, Meest Invloedrijke Recruiter 2022 van JobsforHumanity op het podium. Leer van hem over zijn lessons learned in zijn recruitmentleven. Wat heeft hem het meest geholpen, wat waren minder succesvolle momenten en wat zijn de successen die hij heeft geboekt? Eugene vertelt jou hoe hij de wereld iedere dag een beetje beter maakt door statushouders te helpen aan banen die echt van toegevoegde waarde zijn.

Na zo’n dosis inspiratie ga jij naar je gekozen workshop*. Wat wordt het voor jou?

  • Authentiek leiderschap als recruiter door Heert-Jan Dokter die met wat Covey en Insights jou helpt hoe je als adviseur en kennispartner je stakeholders kan overtuigen?
  • Of ga je voor de pitch van Mitch Gielen, waarin je in een wervelende workshop precies leert hoe je jouw stakeholders overtuigt van het inzetten van employer branding?
  • Of wil je de hoed en de rand weten van talent sourcing en sluit jij aan bij Wim Dammans (jury winnaar Meest Invloedrijke Recruiter 2021) die samen met jou kijkt naar de basis van talent mapping, strategisch sourcen en het behalen van de optimale talentpool?

Het gaat een lastige keuze worden!

Om daarna op krachten te komen ga je door naar de Energybreak. Even ademhalen, bijpraten met vakgenoten en energie opdoen voor het laatste deel van het programma. Kon je niet kiezen uit de workshops? Geen nood. Dagvoorzitter Kevin Sebel gaat nu met de workshopgevers in een paneldiscussie in gesprek over de onderwerpen. Waar vind je de overlap? Wat zijn nu echt de gouden tips voor morgen?

Afsluitend staat daar Danielle Jiskoot – oprichter en eigenaar van de Drag Agency. Zij heeft een missie: een inclusieve en kleurrijke samenleving. Het creëren van een veilige omgeving waarin taboes niet bestaan. Met een flinke dosis humor neemt zij je mee in haar ervaringen in het corporate leven en vooral hoe je samen gewoon veel verder komt!

Daarna? Tijd voor borrel om samen met jouw vakgenoten de dag door te nemen.
Kortom: be there or miss out!

*Je kiest op 25 april ter plekke aan welke workshop je wil deelnemen.

Deelname is gratis voor leden van Recruiters United. Niet-leden betalen 150 euro pp.


Programma

13.00
Inloop & ontvangst
13.30
Plenaire sessie

met dagvoorzitter Kevin Sebel

13.40
Keynote

Eugène van den Hemel, JobsforHumanity

14.30
Naar de Break-outs
14.40
Break-outs
    • Heert-Jan Dokter: Authentiek Leiderschap -pak de lead als recruiter
    • Mitch Gielen: Leer je pitch van Mitch – hoe pitch je employer branding bij jouw stakeholder?
    • Wim Dammans: Strategic Sourcing – source met een plan!
15.20
ENERGY BREAK
15.35
Panel discussie

met Heert Jan, Mitch Gielen, Wim Dammans door Kevin Sebel

16.00
Keynote

Danielle Jiskoot, oprichter de Drag Agency

16.30
Afsluiting en borrel

Sprekers

Kevin Sebel

Dagvoorzitter

Eugène van den Hemel

Keynote

Danielle Jiskoot

Keynote

Heert-Jan Dokter

Break-out

Mitch Gielen

Break-out

Wim Dammans

Break-out