Dit is het leukste (en meest bijzondere) arbeidsmarkt, hrm en recruitment event van Vlaanderen & Nederland!

2 mei 2023

Maak kennis met het Pecha Kucha recruitment event. Het grote arbeidsmarkt en recruitment event komt op 27 juni aanstaande naar Beveren, Antwerpen! “Nederlanders kunnen veel leren van Vlamingen en andersom.” geeft Arjan Elbers, voorzitter van Recruiters United, enthousiast aan aan Daarom organiseert het grootste onafhankelijk recruitment platform van Nederland het leukste event in onze sector gewoon samen met – zoals ze het zelf mooi verwoorden – de buren, waaronder Jobat als hoofdsponsor!

Wat maakt dit event zo bijzonder?
Het Pecha Kucha event is unconferenced. Dus geen lange lezingen, maar een snoepwinkel van 50 korte energieke presentaties voor iedereen werkzaam in arbeidsmarkt, recruitment en hrm. Pecha Kucha is Japans voor “chit chat”, ofwel kletspraat. In deze presentatievorm gebruikt de spreker 20 slides met elk 20 seconden per sheet. Elke Pecha Kucha duurt dus altijd 6.40 minuten.

Als bezoeker stel je zelf je ideale programma samen uit 50 sprekers op deze dag. De spreker gebruikt vooral sheets met foto’s zonder tekst.  Dit dwingt de spreker om echt tot de essentie van zijn of haar verhaal te komen, zonder saaie bullets met eindeloze tekstopsommingen. Dit is het leukste event in onze sector, waar je bomvol inspiratie en nieuwe contacten mee naar buiten loopt.

Wie is Recruiters United dan?
Recruiters United is al ruim 22 jaar actief in Nederland als non-profit organisatie. De organisatie heeft als doel om alle professionals actief in de arbeidsmarkt en recruitment te informeren en te inspireren. Dit doen ze door elk jaar 4 tot 5 professionele events te hosten, zoals het Recruitment Innovation Event en het (in Nederland) wereldberoemde Employer Branding Summit.

Recruiters United telt zo’n 700 leden. De ambitie van de organisatie is groot. Samen willen ze in Nederland en Vlaanderen doorgroeien naar 2.400 leden. Veel partners van Recruiters United zijn ook al actief in Vlaanderen, vandaar ook de lang gekoesterde wens om in Antwerpen een top evenement neer te zetten. Een evenement voor zo’n 450 gasten uit Vlaanderen en Nederland.

De Pecha Kucha onderwerpen
Het Pecha Kucha evenement staat in het teken van 5 categorieën: arbeidsmarkt (strategie en kennis), recruitment dienstverlening, employer branding (en arbeidsmarkt-communicatie), recruitment tech- en tools en recruitment marketing.

De onderwerpen variëren van de drijfveren van werknemers, Chat GPT & A.I. in recruitment, de kracht van storytelling voor je employer branding, trends in de arbeidsmarkt, succesvolle werken-bij websites, personal branding like a boss, candidate experience 3.0, online recruitment marketing, het inzetten van supersourcers tot en met talent strategie en vele zaken meer.

Het niveau van de Pecha Kucha’s kun je zelf kiezen, want elke presentatie geeft aan of het voor early career professional en/of management is.

De sprekers
De organisatie is heel trots met een geweldige set van 50 top Pecha Kucha sprekers uit Vlaanderen en Nederland. Sprekers zijn onder andere: Elke Moerenhout (Jobat), Wim Thielemans (Dynamo), Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group), Aaltje Vincent (Aaltje Vincent Company), Johan Driessen (tHRibeworld), Tjesca Honnef (EN HR) en Lieven van Nieuwenhuyze (House of HR) en velen meer. Het dagvoorzitterschap is in handen van niemand minder dan nieuwsanker Wim de Vilder!

Het programma:
27 juni Hotel van der Valk Beveren (Antwerpen).

13.00 – 13.50     Inloop & registratie
14.00 – 14.30     Panelgesprek
14.30 – 15.30     Ronde 1 – 50 Pecha Kucha’s
15.30 – 16.00     Break
16.00 – 17.00     Ronde 2 – 50 Pecha Kucha’s
17.00 – 18.00     Ronde 3 – 50 Pecha Kucha’s
18.00                   Borrel en snack

Reserveer hier je plek: https://recruitersunited.com/events/the-big-pecha-kucha-recruitment-event/

Kosten bedragen € 345 inclusief drankjes, snacks en een jaar lidmaatschap van Recruiters United en recruitment platform Kiqit.

Het grote arbeidsmarkt en recruitment Pecha Kucha event wordt mede mogelijk gemaakt door de Vlaamse partners van Recruiters United: Jobat, Select Group, en HR Solutions en tHRibeworld.