Werk samen met ’s werelds snelst groeiende vacatureplatform om talent te vinden, op jouw manier.

Het toegewijde, internationale team van Talent.com past zich aan jouw behoeften op het gebied van vacatures aan en helpt je groeien, ongeacht je budget, technologische kennis of het aantal vacatures.

Ons dna

Talent.com is een van ’s werelds grootste websites om naar banen te zoeken, actief in 77 landen met meer dan 80 miljoen bezoekers per maand. Talent.com wordt erkend als een online plek waar werving en werkgelegenheid voor iedereen toegankelijk worden gemaakt, van kandidaten die naar banen zoeken en ernaar solliciteren tot werkgevers die ze plaatsen. Wij zijn het snelst groeiende Canadese bedrijf op het gebied van HR-technologie, met wereldwijd meer dan 330 mensen in dienst. Onze missie is om de wereld aan het werk te krijgen.

Ons doel: flexibele oplossingen

Bij Talent.com bieden we flexibele oplossingen en diensten aan om bedrijven te helpen eenvoudig kandidaten te vinden. Welk mate van ondersteuning je ook nodig hebt, wij bieden je gemoedsrust met onze technologische ondersteuning, ROI-optimalisatie, gegevensrapporten en meer. Onze getalenteerde mensen werken met je samen om kwaliteitskandidaten binnen je branche te vinden.

Onze belofte: een toegewijd team

We zijn uniek door de manier waarop we ons werk doen en de manier waarop we denken. We zijn vriendelijk, jong en gericht op groei. We geven om mensen – zowel onze partners als klanten – en we gaan tot het uiterste om de juiste oplossingen te bieden.