Jobrapido is de meest complete vacaturezoekmachine ter wereld. Als pionier in de sector zet Jobrapido een nieuwe standaard in de online zoektocht naar werk; om zo de manier waarop mensen hun baan vinden blijvend te veranderen. Jobrapido inventariseert, analyseert en aggregeert online vacatures en verzamelt daarmee voor kandidaten alle relevante banen op één en dezelfde plek. Met grensverleggende technologie en innovatieve producten verbindt het bedrijf geweldige werkgevers en fantastische kandidaten aan elkaar.

Jobrapido werd opgericht in 2006 en zet maandelijks ruim 35 miljoen unieke vacatures online. De website trekt 55 miljoen bezoekers per maand en telt meer dan honderd miljoen geregistreerde gebruikers. In Nederland heeft Jobrapido maandelijks één miljoen bezoekers, één miljoen geregistreerde gebruikers en bijna 500.000 openstaande vacatures. Vanuit het hoofdkantoor in Milaan en met kantoren in Amsterdam, Londen, Glasgow, Berlijn en Bangalore is Jobrapido in ruim 58 landen actief. Daarmee helpt Jobrapido werknemers om te solliciteren op vacatures die aansluiten bij hun verwachtingen en werkgevers om de juiste kandidaten te vinden voor hun openstaande rollen.

Sinds april 2014 maakt Jobrapido deel uit van de Symphony Technology Group (STG). Voor meer informatie, bekijk de website: https://nl.jobrapido.com/ en https://corporate.jobrapido.com/nl/