Over ABDLG

Employer Branding is een kwestie van samen de schouders eronder. Dat hebben wij dan ook maar gedaan! We hebben de handen ineengeslagen om het beste van twee werelden samen te brengen. ABDLG staat voor merkstrategen Arthur & Brent en tekstbureau Door Lotje Getikt, samen ABDLG.

Onze aanpak bestaat uit 3 stappen:

Identiteit – Creëer samen een sterk werkgeversmerk

Wij geloven niet dat jouw werkgeversmerk samengevat in een paar slides en een krachtige kreet jou verder helpt.  Wel zijn wij er van overtuigd dat een onweerstaanbare werkgever potentieel nieuwe collega’s moeiteloos aantrekt. Bij ABDLG zijn wij concreet. Je ontvangt tastbare handvatten. Direct in te zetten op socials, in jouw vacatureteksten en op de website. We beloven mooie dingen en creëren die samen met jou.

Lancering – De strategie achter jouw werkgeversmerk

Tijd voor de lancering van employer branding strategie waarmee je écht doelen bereikt. Samen bepalen en vertalen we de employer branding strategie. Geen vuistdikke plannen, maar een strak schema op hoofdlijnen. Met een employer branding strategie geven we het werkgeversmerk handen en voeten. Samen stellen we meetbare en haalbare doelstellingen vast en bepalen we de middelen en marketingtools. Zo houd je koers en beweeg je mee wanneer dat nodig is.

Activatie – Arbeidsmarkt­communicatie in uitvoering

Een sterk staaltje samenwerken. Geen ‘dit is jouw werkgeversmerk, hier heb je een strategie en succes ermee’. Het is jóúw employee branding. Wij bouwen daar samen aan. Tijdens de activatie zetten we met jou de campagnelijnen uit. Zet het werkgeversmerk aan het werk. ‘The proof of the pudding’ is ten slotte ‘in the eating’. Val op en werf nieuw personeel op slimme, creatieve manieren.

Meer weten over ABDLG? Lees alles op onze website: www.abdlg.nl