Jobmatix is dé programmatic jobmarking tool om vacatures automatisch te plaatsen en te adverteren op meer dan 30 jobboards!
Deze tool zorgt voor gemak, controle en inzicht in jobboard marketing op basis van performance based campagnes, aangestuurd door slimme algoritmes vanuit één centraal platform.

Jobmatix zorgt ervoor dat alle vacatures overzichtelijk worden aangeboden op meer dan 30 jobboards. Hierin wordt alles gemonitord en doorgemeten. Zo krijg je inzicht in welke vacatures middels jobboard marketing goed presteren, welke jobboards de beste conversies op je vacatures behalen en tegen welke kosten. Met deze inzichten kan ook de gekozen strategie naar wens worden aangepast en kunnen er prioriteiten worden ingesteld aan bijvoorbeeld moeilijk in te vullen vacatures. Dit wordt volledig geautomatiseerd door de tool en op basis van de resultaten ook automatisch bijgestuurd.
Gebruikers van deze tool hebben volledig inzicht in alle real time data. Dit maakt het voor gebruikers zeer waardevol.
Nog een groot voordeel hiervan is een groter bereik en meer zichtbaarheid onder de doelgroep. Dit zorgt voor meer conversies, vergroot de online trekkracht en draagt bij aan het employer brand.

De tool werkt heel simpel, je hebt slechts 3 stappen om te doorlopen;
– Vacatures inladen
– Campagne strategie bepalen
– Mediabudget bepalen

Deze tool wordt gebruikt door zowel corporates als intermediairs in binnen en buitenland.
Benieuwd naar wat deze tool voor jouw vacatures kan doen? Neem dan contact op met Jobmatix of vraag via de website www.jobmatix.com een demo aan!