imgname
  • Datum:
  • Tijd: 16.30-20.30 uur
  • Locatie: Bij Storm, Zuiderzeeweg 1, 1095 KG, Amsterdam
  • Programma:

Ook zin in de zomer?

Goed nieuws, wij ook! Donderdag 22 juni organiseert Recruiters United namelijk een spetterend zomerevent. Op een zomerse locatie in Amsterdam praten we graag met jullie bij onder het genot van een (zomers) drankje en een heerlijke BBQ.

Ook voor dit event hebben wij weer een fantastische spreker weten te strikken. Laat je verrassen door het inspirerende verhaal van Stefan Coppers, onboard reporter voor Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race. De onboard reporter is iemand die het hele avontuur mee beleeft en de zeilfans aan wal laat meegenieten. Maar wat nou als die OBR alleen maar in de weg loopt? Van alles verkeerd doet? En eigenlijk zo groen als gras is… Overleeft hij dan het leven aan boord, in de Zuidelijke Oceaan met windkracht 10 en huizenhoge golven? Tijdens zijn verhaal neemt hij jullie mee in een virtuele reis rond de wereld. Met een lach en een traan en indrukwekkende beelden van de zee.

De muziek tijdens de bbq wordt verzorgd door DJ Jeroen van Beek. Als jong kind was hij altijd al bezig met het maken van muziek. Hij speelde piano en drums en ontdekte toen het DJ-en. Vanaf het moment dat hij zijn grote voorbeeld Tiesto zag spelen, besloot hij voor zichzelf te beginnen.

Wil je hier bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol! Het zomerevent is gratis voor al onze leden.

Facts:

Datum: donderdag 22 juni 2017

Tijdstip: 16:30 – 20:30 (ongeveer)

Locatie: Amsterdam

 

Inschrijven

Log in om je aan te melden.

Inloggen!

Geen deelnemer van Recruiters United en toch deelnemen aan het event? Vul onderstaand formulier in en wij informeren je verder.

Aanmeldformulier Summerevent

Terug naar alle evenementen

Lid worden?


Word ook lid van Recruiters United en join onze community.

Meld je aan!