Over Recruitment Inspiration Day

Inspiratie hebben we allemaal nodig. Want blijven doen wat we altijd gedaan hebben is niet alleen saai, het brengt ons ook niet verder. Daarom staat jou inspireren deze dag centraal. Wat kan je bij jezelf veranderen? Wat kan je in het recruitmentproces veranderen? Tijdens Recruitment Inspiration Day inspireren wij jou om jezelf verder uit te dagen en het prachtige recruitmentvak te blijven ontwikkelen in de praktijk.

Programma in het kort

Wieke Wernink van Innovation Boosters verzorgt deze dag als dagvoorzitter. Als oud Olympisch kampioen hockey weet zij als geen ander hoe je jezelf iedere dag opnieuw kan uitvinden en beter kan zijn dan de dag daarvoor. Daarnaast zijn er verschillende break-outs op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap die jou helpen om nog beter in het vak te staan.

Als klapper krijg je het verhaal van Sjoerd Boermans te horen. Als Global manager HR Tech & Candidate Experience voor Just Eat is hij dagelijks bezig met het toevoegen van zowel technologische als persoonlijke waarden om kandidaten te inspireren om voor een baan bij Just Eat te kiezen.

Programma

13.00 – 13.30 Inloop
13.30 – 13.45 Introductie Wieke Wernink
13.45 – 14.30 Keynote Sjoerd Boermans
14.35 – 15.20 Keuze uit 3 verschillende workshops
15.20 – 15.35 Fruity Break
15.35 – 16.00 Keynote & Wrap-up Wieke
16.00 – 17.00 Borrel

De workshops

BRANDCHART! Die naam heb je wel eens voorbij zien komen. Brandchart vertaalt het kloppend hart van de recruitmentwereld naar DATA. Of het nu gaat om een sterk werkgeversmerk, de kenmerken van jouw doelgroep of de populariteit van het bedrijf waar jij voor werkt. Brandchart zorgt voor al deze informatie.
Data verandert snel: wat de ene maand actueel is, is de maand erna al achterhaald. In de wereld van Recruitment waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om om te gaan met schaarste, is data onmisbaar. Hoe kom je aan deze data? Welke data is (gratis) beschikbaar? Wat zegt data nu echt?
En dan het antwoord op DE hamvraag: wat kan je nu ECHT met al deze DATA? Want hoe interessant de getallen en cijfers ook zijn, hoe vertaal je deze info naar jouw dagelijkse werkzaamheden? Hoe kan het jou inspiratie geven om je werk anders, slimmer en beter te doen? Neem deel aan de workshop van Brandchart en laat je inspireren door de vraag hoe DATA jou kan helpen! Kortom, zorg dat je altijd UP TO DATA blijft.

INNOVATION BOOSTERS! Om echt te kunnen groeien heeft innovatie een boost nodig. The Can Do People van Innovation Boosters maken dit mogelijk. Zij zijn de movers en de shakers achter innovatie, ook binnen recruitment.
In deze workshop doorloop je een interessante casus. Wat doe je als onbekende en daardoor onbeminde werkgever om top of mind te komen bij een jonge doelgroep? Wat kun je doen om deze mensen aan je te binden? Hoe laat je jong talent zien hoe jouw organisatie van toegevoegde waarde is voor hun loopbaan?

Gewoon doen! Het lijkt zo makkelijk maar hoe begin je? Wanneer stop je? Wanneer neem je een andere aflag? Hoe kom je nu echt tot innovatie en nieuwe denk- en werkprocessen. Deze case zorgt ervoor dat jij met een nieuwe manier van werken aan de slag kan gaan waardoor jij je echt weet te onderscheiden als recruitment professional. Kortom, wil jij je hersenen kraken en jezelf laten inspireren om het morgen ECHT anders te gaan doen? Dan is deze break-out speciaal voor jou!

LTP ken je waarschijnlijk wel van de assessments. Maar, LTP doet meer. In deze workshop neemt LTP je mee in de Future of Work. Alles wat je hebt meegemaakt en geleerd in de afgelopen jaren, ga je doorvertalen naar de toekomst. Dat doe je aan de hand van  vragen als: wat hebben we geleerd van de lockdowns? Het thuiswerken? Wat ging hier nu echt goed aan? Wat ging er nu eigenlijk helemaal niet goed? Wat hebben we geleerd van andere organisaties (denk bijvoorbeeld aan Netflix)?De wereld van werk en recruitment is flink veranderd. Potentiële nieuwe medewerkers zijn veranderd. We kijken anders naar werk. Dat betekent inherent ook dat wij als recruiters anders om zullen gaan met vacatures. Dit vraagt om een stuk adviserend businesspartnership. Want uiteindelijk vorm jij als recruiter ook de FUTURE OF WORK. Neem je kennis en ideeën mee en werp samen een blik op de toekomst.

Je kiest op 26 april ter plekke aan welke workshop je wilt meedoen.

Aanmelden

Je kunt je via het formulier hier rechts aanmelden voor dit event. Deelname is gratis voor leden en niet-leden betalen 150 euro per persoon.

Partner

Inspiration Day wordt mede mogelijk gemaakt door