Recruitment Innovation Festival

Het eerste festival voor recruitmentprofessionals

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar! 
Het enige festival waar je deze nazomer écht bij moet zijn! Op 19 september in het Nationaal Militair Museum in Soest kun je samen met meer dan 400 andere recruitmentprofessionals alle innovaties ervaren die ons vakgebied de komende jaren gaan raken.

Hoe werkt het?

Het centrale hart van de middag is het grote festivalplein met muziek, snacks & drankjes en stands. Hier kun je interessante innovaties en leuke activiteiten ervaren. Om het plein heen zijn meerdere podia met inhoudelijke sessies. Laat je tussen de vliegtuigen inspireren door VR-ervaringen en sprekers van Defensie, Monsterboard en Endouble, techdemo’s, klantcases en workshops. Je kiest zelf naar welke sessie(s) je gaat en zo bepaal jij jouw eigen middagprogramma. Onderaan deze pagina, onder het woord Sprekers, vind je de 6 ‘podia’. Klik bijvoorbeeld op het plaatje ‘blauwe tent’ en je vind de sprekers die in de blauwe tent optreden inclusief een korte toelichting op hun presentaties.

Reservelijst

Het event is helaas uitverkocht. Als je je aanmeldt voor de reservelijst is er een kans(je) dat je in de plaats van iemand kunt komen die verhinderd is. Stuur een mail naar: com@recruitersunited.com 

Deelname is gratis voor leden van Recruiters United. Niet-leden betalen 125 euro pp. excl. BTW

Met het OV? Neem de festivalbus

Onze eventpartner het Ministerie van Defensie zorgt ervoor dat jij gratis vanaf het station in Amersfoort direct naar het festivalterrein kan reizen met de festivalbus. Deze vertrekt om 12.30 uur en om 13.00 uur zodat je op tijd bij de opening bent. Dezelfde bus brengt de vroege vogels om 16.30 uur (dan mis je wel de afsluiting) of om 17.30 uur weer terug. De bus staat op het Stationsplein Amersfoort en is te herkennen aan het logo van Recruiters United op het raam.

Eventpartners

Festivalschemarecruiters-united-recruitment-innovation-festival-soest-schemarecruiters-united-recruitment-innovation-festival-soest-schema2

Programma

Vanaf 13:00 uur
Inloop

toegang tot het festivalplein

13.30 uur
Festival opening

kick off van het Recruitment Innovation Festival

14:00 uur
Sprekers, Muziek, Catering & Demo's

start inhoudelijke sessies op de 4 podia.

17.20 uur
Finale

gezamenlijke afsluiting van het festival.

17.30 uur
Einde en verlaten festivalterrein

Sprekers