Recruiters Back in Town

Stel je voor….het is dinsdag 21 september. Een graadje of 19, licht bewolkt. Je stapt in je auto en je reist af naar het groene hart. Nadat je je auto geparkeerd hebt, loop je snel door naar de ingang. Een vriendelijke dame heet je welkom en geeft je je badge aan. “Veel plezier bij Recruiters back in town”. Je ziet een paar bekende gezichten en je stapt meteen op ze af. “Heeee, wat leuk je weer te zien!” Dit wordt tof denk je.

Je leest het goed, ons eerstvolgend event op 21 september is live (als het kan). Wij hebben een waanzinnig programma voor je samengesteld op een te gekke locatie, De Holland Evenementen Groep. Een locatie met zowel te gekke binnen- als buitenruimtes.

We starten met de Recruitment Talkshow. De volgende 2 onderwerpen staan daar centraal:

  • Selecteren we beter op culture match of op functieprofielen?
  • En leent agile werken zich voor recruitment?

Tafelgasten: Erik van den HoffTechsharksMarina Lacroix, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer van EN HR solutions, Gerda de Weerdt, agile coach, Hugo van Zalm van Eldik, Nationale Nederlanden en Jessica van der Meer, Cegeka.

Na een korte break kun je kiezen: of je brengt een bezoek aan Recruitment Innovation Square, of je gaat naar de interactieve sessie met Yori Kamphuis. Yori geeft je inzicht in de ontwikkelingen van recruitment, en in de implicaties hiervan op toekomstige werkgelegenheid en gevraagde vaardigheden.

Op het Recruitment Innovation Square kun je kennis maken met nieuwe technieken, demo’s, of een gesprek aanknopen met een van de experts. En voor een drankje en een hapje loop je zo door naar de overdekte buitenplaats van het cateringplein. Waar je lekker kunt na- en bijpraten met vakgenoten die je al lang niet meer gezien hebt. En het is dubbel feest. Ons onafhankelijke platform bestaat in juni 20 jaar.

Het programma hebben we zo ingericht dat er een goede balans is tussen elkaar ontmoeten, actuele vakinhoudelijke verdieping en interactie.

Hou de site in de gaten, we maken snel bekend wie er verder aan tafel plaatsnemen en wie je op het Innovation Square kunt ontmoeten. Schrijf je in via het formulier op deze pagina en zet de datum alvast in je agenda.

Deelname voor leden is gratis of € 50, afhankelijk van je lidmaatschap. Niet-leden betalen € 150 voor deelname aan dit event.

Voorwaarden:

  • Mochten de maatregelen voorschrijven dat iedereen vooraf aan het event moet worden getest, dan zijn de kosten van die test voor rekening van de deelnemer. 
  • Wanneer jouw individuele lidmaatschap na 1 januari 2021 is ingegaan dan geldt een bijdrage van € 50 pp voor dit live event. Je ontvangt daarvoor een factuur voor aanvang van het event.
  • Mocht het event onverhoopt toch niet live kunnen plaatsvinden vanwege de dan geldende COVID maatregelen, dan betalen we je het betaalde bedrag terug.
  • Mocht je zelf afzien van deelname aan het live event dan vindt geen restitutie plaats maar kun je iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.
  • Voor bedrijfslidmaatschappen vanaf 3 personen gelden andere afspraken.

Eventpartner

Programma

13.30 -14.00 uur
Inloop
14.00 - 14.45 uur
Recruitment Talkshow
15.30 - 16.15 uur
Keynote Yori Kamphuis (facultatief)
14.45 - 17.30 uur
Recruitment Innovation Square

Sprekers

Jeroen BaardemansMiddagvoorzitter