Recruiters Back in Town

Op dinsdag 21 september mochten we ein-de-lijk weer live met Recruiters Back in Town. En gaaf dat het was!
‘Mooi dat dit weer live kan. Kippenvel!’ Lees hier het hele verslag. En bekijk HIER de foto’s.


Recruiters United bestaat 20 jaar en dat vieren we op 21 september met ons eerste live event van dit jaar: ‘Recruiters Back in Town’. Een dag vol leerzame sessies en tijd om lekker na- en bij te praten met vakgenoten die je al lang niet meer gezien hebt.

Het programma:

13.15 – 14.00 uur   Inloop

14.00 – 14.45 uur   Recruitment Talkshow

15.15 – 16.oo uur   Yori Kamphuis, keynote

15.45 – 17.30 uur   Recruitment Innovation Square en borrel

Deelname voor leden is gratis of € 50, afhankelijk van je lidmaatschap*. Niet-leden betalen € 150 voor deelname aan dit event.

Details

In de Recruitment Talkshow staan 2 onderwerpen centraal:

 • Selecteren we beter op culture match of op functieprofielen?
 • En leent agile werken zich voor recruitment?

Tafelgasten: Jeroen Tijink – TechsharksMarina Lacroix – het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, dr. Marcia Goddard, Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer – EN HR solutions, Joke Huetink – De Volksbank, Hugo van Zelm van Eldik – Nationale Nederlanden en Jessica van der Meer van Cegeka.

Na een korte break ga je naar de interactieve sessie met Yori Kamphuis. Yori geeft je inzicht in de ontwikkelingen van recruitment, en in de implicaties hiervan op toekomstige werkgelegenheid en gevraagde vaardigheden.

Op het Recruitment Innovation Square kun je kennis maken met nieuwe technieken, demo’s, of een gesprek aanknopen met een van de experts. En voor een drankje en een hapje loop je zo door naar de overdekte buitenplaats van het cateringplein. Waar je lekker kunt na- en bijpraten met vakgenoten die je al lang niet meer gezien hebt. En het is dubbel feest. Ons onafhankelijke platform bestaat in juni 20 jaar.

Het programma hebben we zo ingericht dat er een goede balans is tussen elkaar ontmoeten, actuele vakinhoudelijke verdieping en interactie.

Veilig naar Recruiters Back in Town

De locatie van Recruiters Back in Town is toegewezen als een ‘Testen voor Toegang’ locatie. Het voordeel daarvan is dat we dit event veilig voor jou en je vakgenoten kunnen organiseren. Hiervoor geldt dat je voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag (gratis), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Hoe maak je een coronatoegangsbewijs?

 1. Je hebt je aangemeld op onze website voor het event.
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
 • (gratis) Testbewijs
 • Vaccinatiebewijs
 • Herstelbewijs

Bezoek op 21 september
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee, en je legitimatiebewijs. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202. Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.

Eventpartner

*Voorwaarden:

 • Wanneer jouw individuele lidmaatschap na 1 januari 2021 is ingegaan of verlengd (factuurbedrag was dan € 150 pp) dan geldt een bijdrage van € 50 pp voor dit live event. Je ontvangt daarvoor een factuur voor aanvang van het event.
 • Mocht het event onverhoopt toch niet live kunnen plaatsvinden vanwege de dan geldende COVID maatregelen, dan betalen we je het betaalde bedrag terug.
 • Mocht je zelf afzien van deelname aan het live event dan vindt geen restitutie plaats maar kun je iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.
 • Voor bedrijfslidmaatschappen vanaf 3 personen gelden andere afspraken.

Programma

13.30 -14.00 uur
Inloop
14.00 - 14.45 uur
Recruitment Talkshow
15.15 - 16.00 uur
Keynote Yori Kamphuis (facultatief)
14.45 - 17.30 uur
Recruitment Innovation Square

Sprekers

Jeroen BaardemansMiddagvoorzitter