Nieuwjaars event 2021

Na een jaar vol noodklokken, klinkt ons (online) Nieuwjaarsevent op 21-1-21 je vast als muziek in de oren. De rode draad van NJE is Recruitment 2021; toekomstmuziek of playing to your strengths?! En zoals je van ons gewend bent, steken we hoog over, maar ook praktisch in.

We hebben 2 TOP sprekers voor jou:

Tony Bosma, futurist, onderzoeker, trendwatcher. Tony doet wat alleen Tony kan: hij geeft zijn visie voor ons, recruiters, over 2021: to-the-point, niet hoog-over maar schurend en vooral prikkelend.

Richard de Hoop is onze host en spreker. Er zijn weinig sprekers die zingen en er zijn weinig zangers die spreken. Richard de Hoop doet beide, met passie. Een event met een vrolijke noot, en een goede partituur als basis.

Na de keynote van Tony zoomt Richard tijdens zijn masterclass in op “van beginner naar virtuoos”. Hij vergelijkt karakters van mensen met muziekinstrumenten en teams en organisaties met orkesten. Wordt de rol van de recruiter de “hijgerige” bandmanager, uit op snel gewin of wordt de rol van de recruiter die van muzikale loopbaan begeleider? Nu AI en algoritmes een beter beeld van onze kwaliteiten kunnen geven dan wijzelf zullen ze de ware virtuoos in ons nooit kunnen ontdekken. Laat staan ontwaken en ontwikkelen. Een mooi nieuw aanlokkelijk perspectief waarbij we kandidaten helpen to play their strengths, of is dit toekomstmuziek!?

We sluiten samen af met een nieuwjaarsconference van Richard de Hoop – op maat – die zal klinken als een klok. En voor de laatste keer reiken we de Gouden Ananas uit voor diegene die met zijn of haar voorspelling het best in de buurt kwam.

Deelname aan ons Nieuwjaarsevent is gratis voor leden van Recruiters United. Niet-leden betalen 50 euro pp voor online deelname.

Bekijk hier de videocompilatie van het event van januari 2020:

 

Fruit2Recruit

Dit jaar k0n je nog een keer stemmen wie het meest dichtbij zat met zijn of haar voorspelling over 2020. Jij hebt bepaalt wie er met de Gouden ananas naar huis gaat. Is dat Tjesca, Sharita of Robin? Op 21 januari maken we de winnaar bekend.

Je kunt hieronder de video’s van de voorspellers nog eens terug kijken.

  • Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer, Algemeen Directeur, EN HR Solutions
  • Robin Barnby, Global HR Business Partner IT, CEVA Logistics
  • Sharita Boon, Commercieel Directeur, DPG Recruitment

 

Programma

14.00-14.01 uur
welkom door Richard de Hoop
14.01 - 14.05 uur
gesprekje met Gusta (voorzitter Recruiters United) over 2021
14.05-14.45 uur
Tony Bosma keynote
14.45 uur
Uitreiking (digitaal) Gouden Ananas
14.50-15.30 uur
Richards masterclass en nieuwjaarsconference

Sprekers