Het Atrium van het AFAS Theater in Leusden is op 13 september de plek waar jij inspiratie opdoet en bijgepraat wordt over innovaties in recruitment. Nigaio Wijnen is gastheer en keynote speaker John Lin verbindt het Oosten en Westen met elkaar door te laten zien wat recruitment kan leren van Chinese innovaties en trends. Daarnaast zijn er twee interactieve breakouts en is er volop gelegenheid tot netwerken met vakgenoten. Als klap op de vuurpijl is magic & mystery entertainer Joe Pequerrucho (ja, die van het Kick-off event!) aanwezig. Kortom een middag vol innovatie, inspiratie en ontmoeten.

Over Recruitment Innovation Event

Hét toonaangevende event over recruitment innovaties van morgen. Laat je inspireren, ontmoet vakgenoten, een netwerk van partners en aanbieders van recruitment innovaties.

Programma

13.00 – 13.30 uur Ontvangst
13.30 – 13.40 uur Welkom Nigaio Wijnen
13.40 – 14.20 uur Keynote John Lin
14.25 – 14.40 uur Optreden Joe Pequerrucho
14.40 – 14.50 uur Afsluiting door Nigaio
14.45 – 17.00 uur Netwerkplein in het Atrium
15.30 uur Breakout 1: Is het CV passé? Nigaio Wijnen gaat in gesprek met Maarten Westerduin (SkillsCV) en Joris Verhoeven (LEF Recruitment)
16.15 uur Breakout 2: Sneller het juiste talent op de juiste plek. Door Marieke Dresmé, Niels Broerse en Ivar Schot (Brainsfirst)

Aanmelden

Je kunt je via het formulier hier rechts aanmelden voor dit event. Deelname is gratis voor leden en niet-leden betalen 150 euro per persoon.

Host Nigaio Wijnen, keynote spreker John Lin, Joris Voorhoeven en Maarten Westerduin nodigen je alvast uit:

Wil je weten hoe een Recruiters United event eruit ziet? Kijk dan naar deze impressie van Inspiration Day:

 

Eventpartner