imgname
  • Datum:
  • Tijd: 9.30 - 18.00 uur
  • Locatie: Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, Haarlem
  • Programma:

update 19 oktober: LET OP! Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor de Employer Branding Summit op 2 november. Wil jij er toch graag bij zijn maar heb je nog geen ticket besteld? Meld je dan wel aan via www.employerbrandingsummit.nl want we zetten je op de reservelijst. En als er een kaart wordt teruggegeven gaat die direct naar iemand op deze reservelijst. Mocht jij dit zijn dan nemen we contact met je op.


Zoals we je onlangs (zie onder) al hebben laten weten, organiseert Recruiters United dit jaar de Employer Branding Summit.

Op 2 november willen we je een dag onderdompelen en inspireren in het thema van dit jaar ‘een merkwaardige candidate experience’. We hebben reeds 3 internationale keynote speakers weten vast te leggen, uiteraard organiseren we ook weer diverse break-out sessies en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Graag stellen we onze 3 internationale keynote speakers aan je voor:

  • Sjoerd Gehring is Johnson & Johnsons Global Vice President of Talent Acquisition en verantwoordelijk voor de internationale strategie van Talent Acquisition, waar de candidate experience een belangrijk onderdeel van uit maakt. Hij laat ons zien hoe zij binnen J&J vanuit deze strategie een doorvertaling naar de praktijk hebben gemaakt en welke successen en leerpunten daaruit zijn gekomen.
  • Elaine Orler is een veelgevraagde en gerenommeerde spreekster uit Amerika op het gebied van Talent Acquisition. In 2011 heeft zij The Talent Board opgericht. Dit platform doet, voor grote en kleine organisaties, wereldwijd, onderzoek naar de candidate experience en benchmarkt organisaties op basis van dit onderzoek en geeft advies hoe deze te verbeteren. Zij neemt ons mee in de verwachtingen die kandidaten hebben, de verschillen tussen generaties en diverse werelddelen.
  • Svante Randlert is Zwedens meest gevraagde adviseur en spreker op het gebied van leiderschap. Zijn stelling is dat jouw persoonlijke instelling bepaalt of je in staat bent de juiste mensen in de markt aan te trekken, voor je organisatie te winnen en te laten ontwikkelen. En bepaalt of je een succesvolle  of minder succesvolle organisatie bent. Want de medewerkers zijn de grootste factor tot succes, aldus Svante. Op prikkelende en inspirerende wijze maakt hij je bewust van jouw rol in een succesvolle candidate experience.

Verder zijn we enorm trots op onze partners De Persgroep Employment Solutions, Monsterboard en Indeed voor het mogelijk maken van dit event.

Op www.employerbrandingsummit.nl vindt je meer info. Deelname aan de Employer Branding Summit is gratis voor leden* van Recruiters United. Niet-leden betalen € 495,-.

*Een jaardeelname bedraagt € 225 per 12 maanden en geeft je gratis toegang tot alle Recruiters United events. Klik hier voor het inschrijfformulier voor het lidmaatschap.


Employer Branding Experience wordt Employer Branding Summit.

Sinds enkele jaren organiseerden de VEA, SJP en Recruiters United met succes het event ‘Employer Branding Experience’. Het event trok ieder jaar ruim 400 bezoekers en werd als goed tot zeer goed beoordeeld.
Recruiters United betreurde het dan ook dat doordat zowel VEA als SJP niet meer in deze vorm bestaan, ook het event niet meer werd georganiseerd. Wij vonden dat dit niet mocht en kon gebeuren. En daarom heeft Recruiters United het initiatief genomen om het event ook dit jaar weer te organiseren. Maar dan wel in een nieuw jasje en met een nieuwe naam: Employer Branding Summit.

 

Inschrijven

Log in om je aan te melden.

Inloggen!

Geen deelnemer van Recruiters United en toch deelnemen aan het event? Vul onderstaand formulier in en wij informeren je verder.

Aanmeldformulier Employer Branding Summit

Terug naar alle evenementen

Lid worden?


Word ook lid van Recruiters United en join onze community.

Meld je aan!