Alles wat je moet weten over de maand van de Employer Branding Summit

Voor het 4e achtereenvolgende jaar organiseert Recruiters United de Employer Branding Summit. Dit keer delen we niet in een dag maar de hele maand november lang kennis, cases en insights over employer branding met jou. Dat doen we op allerlei manieren zoals podcasts, interactieve webinars, video’s en een pubquiz

Dit jaar is het thema branding culture. En wie past daar beter bij dan Danielle Braun, onze eerste keynote. Trots zijn we ook op het feit dat Ronnie Overgoor tijdens de hele maand de host is. Hij gaat in gesprek met experts van DPG, Monsterboard, Maximum, Endouble, Indeed. En als uitsmijter is er het live webinar met Charlotte Marshall, (mede) auteur van het nieuwe boek Give & Get Employer Branding! Marcel van der Quast is onze verslaggever. Hij neemt met allerlei werkgevers en experts mooie podcasts op over branding culture. We sluiten de maand af met een one and only Employer Branding pubquiz!

We zetten alles nog even op een rij voor je:

  • Donderdag 5 november: interactief webinar met Danielle Braun, 14-15.30 uur

Op donderdagmiddag 5 november organiseren we vanuit Gooiland Hilversum een live webinar met Danielle Braun. Danielle start met een keynote over cultuur, gevolgd door een Q&A over branding culture. Schrijf je nu HIER in voor online deelname.

  • 9-20 november: 5 Meet the expert sessies en 6 podcasts

In week 2 en 3 kun je elke dag naar of een Meet the expert sessies o.l.v. Ronnie Overgoor kijken. Of luisteren naar een podcast onder leiding van Marcel van der Quast over branding culture.

👉🏼Je hoeft je niet aan te melden voor dit onderdeel. We delen de Meet the expert sessies en de podcasts via de nieuwsbrief en onze social media kanalen.

Meet the expert-sessies

Op de expert stoel naast Ronnie Overgoor nemen plaats:

  1. Jort Wassenaar, managing director Europe, Monsterboard
  2. Sara Cauwenberg, recruitment evangelist & employer insights, Indeed
  3. Aminke Doevendans, employer branding adviseur, DPG recruitment
  4. Bas Schreurs, business development & strategy director, Maximum
  5. Spreker namens Endouble, Alice van der Vliet, Signify

Podcasts

Samen met Hier is AMC hebben we een podcastserie van 6 afleveringen gemaakt, waarin we de verschillende onderdelen van een employer branding traject bespreken. In iedere aflevering zitten experts en werkgevers aan tafel. En die verschillende organisaties en achtergronden leveren mooie gesprekken vol met employer branding cases en insights op.
Je kunt de podcasts vanaf 9 november luisteren via iTunesSpotifyStitcher en Soundcloud. Of via via ons Youtubekanaal, net als de video’s. Als je nog meer afleveringen van de podcast ‘Hier is AMC’ wil kijken of luisteren, dan kan dat op www.hierisamc.nl

Dit is het uitzendschema:

09-novmeet the expertIndeedSara Cauwenbergh
10-novpodcastBranding cultureDanielle Braun

Lianne Kappert, Too Good To Go

Anne Ruth Groen, Knab

11-novmeet the expertEndoubleAlice van der Vliet
12-novpodcastWerkgeversverhaalJob Mensink, Brandgiving Nick de Leeuw, Frisse Blikken

Rutger Groenewegen, FrieslandCampina

13-novmeet the expertMonsterboardJort Wassenaar
16-novpodcastEmployer brand strategieMarco Dalmeijer, Lidl

Marieke Por, RecruitersUnited/aBlend

Tjeerd van den Berg, Tommy Hilfiger

17-novpodcastMeten is wetenJelmer Zuidema, Roadtrip Babs Quist, Aviko

Mitchell van Koert, Achmea

18-novmeet the expertMaximumBas Schreurs
19-novpodcastZichtbaarheid: kanalen en middelenDanielle Valk, Erasmus

Nicoline den Boogert, aBlend

Luca van Melick, RWS

20-novmeet the expertDPG RecruitmentAminke Doevendans
23-novpodcastZichtbaarheid: contentJosephien de Heer, BDO

Albert Jan Huisman, Y Content

 

  • Maandag 23 november: Employer Branding Summit webinar, 20-21.30 uur

Op maandagavond 23 november kun je van 20.00 – 21.30 uur meedoen aan het Recruiters United webinar over Branding culture. Met Charlotte Marshall, Ingeborg van Harten en Marieke Por, onder leiding van Ronnie Overgoor. 90 Minuten de mooiste inzichten, cases en tips over branding culture.

We starten met een korte keynote van Charlotte Marshall, co-auteur van Give & Get Employer Branding. Leer van de verfrissende nieuwe aanpak van deze keynote en de rol van Employer Branding in tijden van Covid-19. Daarna gaat Ronnie in gesprek met Ingeborg van Harten, Marieke Por en…met jou. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu snel HIER in!

  • Vrijdag 27 november Pubquiz, 15-16 uur

Neem jij, eventueel samen met je team, the proof of the pudding? Test hoe goed jij op de hoogte bent van branding culture en schrijf je HIER in voor deelname.