Alles wat je moet weten over de maand van de Employer Branding Summit

Voor het 4e achtereenvolgende jaar organiseert Recruiters United de Employer Branding Summit. Dit keer niet een dag maar de hele maand november lang delen we kennis, cases, whitepapers en insights over employer branding. Dat doen we op allerlei manieren zoals podcasts, een hybride event, een webinar en video’s.

Dit jaar is het thema branding culture. En wie past daar beter bij dan Danielle Braun, onze eerste keynote. Trots zijn we ook op het feit dat Ronnie Overgoor tijdens de hele maand de host is. Hij gaat in gesprek met experts van DPG, Monsterboard, Maximum, Endouble, Indeed. En als uitsmijter is er het live webinar met Charlotte Marshall, (mede) auteur van het nieuwe boek Give & Get Employer Branding! Marcel van der Quast is onze verslaggever. Hij neemt met allerlei werkgevers en experts mooie podcasts op over branding culture. We sluiten de maand af met een one and only Employer Branding pubquiz!

We zetten alles nog even op een rij voor je:

 • 5 November: Employer Branding Summit met Danielle Braun

Op donderdagmiddag 5 november organiseren we in Gooiland Hilversum een hybride event met Danielle Braun. Danielle start met een keynote, gevolgd door een masterclass. Natuurlijk houden we ons hierbij aan de RIVM richtlijnen. Daarom mogen maximaal 200 mensen dit event live bijwonen. Bijwonen van dit event is exclusief voor leden. Zij kunnen zich HIER inschrijven.

 • 9-20 november: 5 Meet the expert sessies en 6 podcasts

Meet the expert sessies o.l.v. Ronnie Overgoor met o.a. Monsterboard, Endouble, Maximum, DPG Recruitment en Indeed. En 6 podcasts onder leiding van Marcel van der Quast over branding culture.

Op de expert stoel naast Ronnie Overgoor nemen plaats:

 1. Jort Wassenaar, managing director Europe, Monster
 2. Sara Cauwenberg, recruitment evangelist & employer insights, Indeed
 3. Sharita Boon, commercieel directeur, DPG recruitment
 4. Bas Schreurs, business development & strategy director, Maximum
 5. Spreker namens Endouble, volgt

Tijdens de podcasts zijn de volgende sprekers en onderwerpen onder bezielende leiding van Marcel van der Quast te horen:

 1. EVP: Marije van der Togt, Philips & Job Mensink, Brandgiving
 2. Strategie: Marco Dalmeijer, Lidl & Tjeerd van den Berg, PVH | Tommy Hilfiger
 3. Content: Josephien de Heer, BDO & Albert Jan Huisman, Y Content
 4. Kanaalstrategie: Danielle Valk, Erasmus & Nicoline den Boogert, a Blend
 5. Meten is weten: Jelmar Zuidema, Roadtrip & Mitchell van Koert, Achmea
 6. Cultuur: Danielle Braun
 • 23 november: Employer Branding Summit webinar

Op maandagavond 23 november vanaf 20 uur, het Recruiters United webinar met Charlotte Marshall. Charlotte is Global Employer Brand Lead bij Danaher Corporation. Ze heeft verschillende Fortune 500-werkgeversmerken gebouwd en gelanceerd. Daarnaast is Charlotte samen met Bryan Adams co-auteur van het boek, Give & Get Employer Branding, dat het concept van een waardepropositie voor werknemers volledig herdefinieert. Leer van de verfrissende nieuwe aanpak van deze keynote en de rol van Employer Branding in tijden van Covid-19. Deelname aan dit webinar is gratis voor leden van Recruiters United. De kosten voor niet-leden bedragen 50 euro pp. Aanmelden voor het webinar kan HIER.

 • 27 oktober de Employer Branding Summit Pubquiz

Zeer binnenkort meer info over de pubquiz.