Employer Branding Summit 2019

Van het aantrekken van talent tot het exit-gesprek. En verder dan dat.

De talent journey is de optelsom van alle ervaringen die een persoon heeft met een organisatie. Van het eerste touch point tot aan het exitgesprek en zelfs nog verder dan dat, tot aan een actief alumnibeleid. Als je jouw talent tijdens het afleggen van de gehele journey weet te raken in elke fase, dán is de cirkel rond.

Tijdens de derde editie van Employer Branding Summit kijken we aan de hand van de talent journey hoe we de fases van potentiële, bestaande of vertrekkende medewerkers kunnen benutten om ons employer brand te versterken.

We hebben al 3 topsprekers vastgelegd. De line up van de 2 x 5 break-outs volgt in augustus!

Eventpartners:

Programma

Vanaf 9.30 uur
Inloop
10.00 - 11.00 uur
Plenaire spreker
11.00 - 12.00 uur
Break-outs
12.00 - 13.00 uur
Lunch
13.00 - 14.00 uur
Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten en helpt graag anderen ondernemers en marketeers om van zoekers boekers te maken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Martin heeft aan de wieg gestaan van bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Hij is docent bij Beeckestijn, Thuiswinkel.org en The Talent Institute. Martin is een gepassioneerd spreker, docent en expert op het gebied van usability, conversie en neuromarketing. Hij is de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

14.00 - 15.00 uur
Break-outs
15.00 - 15.30 uur
Break
15.30 - 16.30 uur
Tony’s “Choco Evangelist" Ynzo van Zanten

Ynzo komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen. Ynzo is econoom, auteur en ondernemer. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk ‘innocent drinks’ op het Europese continent. Hij is initiator van het minorprogramma ‘Sustainable Leadership & Entrepreneurship’ aan de Hogeschool van Amsterdam, (gast-)docent aan de UvA en de TU Delft en zit in het bestuur van ‘10.000 Hours’ en Stichting ‘Plastic Whale’.

16.30
Afsluiting
16.40 - 17.30 uur
Borrel

Sprekers

Martin van Kranenburg
Ynzo van Zanten