Employer Branding Summit 2018: van medewerkers naar medemerkers

‘Er was eens… een blije medewerker, en de werkgever leefde nog lang en gelukkig.

En de medewerker trouwens ook.’

Het verhaal dat je jouw medewerkers laat beleven, is het verhaal dat zij zullen delen. In dit verhaal kan er van alles de hoofdrol spelen: van werkgeluk tot ontwikkeling. Van het moment dat jouw inbreng bij iedereen de ogen opende tot het welgemeende compliment van een manager. Als je dan ook nog eens weet hoe je deze verhalen effectief met de buitenwereld deelt, krijgt jouw verhaal een happy end. Want als jouw medewerkers goed op hun plek zitten én zij dit uitstralen, heb je de beste bouwstenen voor jouw employer brand. Zonder marketinggeneuzel, maar van binnen naar buiten. The real deal.

Tijdens Employer Branding Summit 2017 eindigde keynote spreker Svante Randlert zijn presentatie met de woorden: “Om een aantrekkelijke werkgever te worden, zijn je werknemers je vertrekpunt.” En vanaf dat punt gaan we verder! Op donderdag 8 november organiseert Recruiters United in de Philharmonie in Haarlem de 2e Employer Branding Summit. Graag nodigen wij je uit om je deze dag onder te dompelen en je te laten inspireren door het thema van dit jaar ‘Van medewerkers naar medemerkers’. Want binnen beginnen, is buiten winnen.

We zijn er trots op dat we 3 internationale keynote sprekers naar Nederland hebben kunnen halen. Alle 3 de sprekers zijn toonaangevend in hun vakgebied. Het gaat om niemand minder dan: Heleen Mes, (Google) Dave Hazlehurst en Richard Mosley. Naast de keynotes kan je aanschuiven bij 2 van de 8 break-out sessies met inspirerende sprekers en bijzondere cases.

Wil jij erbij zijn? Deelname is gratis als jij lid bent van Recruiters United. Om jezelf te verzekeren van een plaats, schrijf je dan voor 25 oktober in.

Ben je (nog) geen lid van Recruiters United, dan zijn de kosten € 295 per persoon.

Sponsors

Monsterboard

Programma

9.30 - 10.00 uur
Inloop én netwerken
10.00 - 10.05 uur
Welkom, korte terugblik Svante, interview Gusta Timmermans
10.05 - 10.50 uur
keynote Heleen Mes, HR-directeur, consultant en docent HRM en partner van het HappinessBureau

Creëer de beste employee experience

Employee experience is uitgeroepen tot hét HR-thema van 2018 en wordt gezien als de ‘next step’ in HR. Organisaties met een geweldige employee experience zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop ligt lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten.
Wat betekent employee experience? Hoe bereik je een geweldige employee experience? Wat betekent het voor recruitment in organisaties? Veel, vindt Heleen Mes, want je employee experience is onderwerp van gesprek en bepaalt je imago op de arbeidsmarkt. Recruitment is de start van het toekomstig succes van je organisatie. Organisaties met een geweldige employee experience zijn de winnaars.

11.00 - 12.00 uur
break-out-ronde: keuze uit 4 break-outs!
12.00 - 13.00 uur
lekker lunchen én netwerken
13.00 - 13.45 uur
(Google) Dave Hazlehurst, Digital Strategist, auteur, partner @PhCreative award Winning Employer Brand Agency
14.00 - 15.00 uur
break-out-ronde: keuze uit 4 break-outs!
15.00 - 15.30 uur
pauze
15.45 - 16.30 uur
Richard Mosley, Global Vice President of Strategy bij Universum en auteur van 'Employer Brand'
16.30- 17.30 uur
borrel én netwerken

Sprekers