Recruiters on ice

17 januari 2023
De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag

Op 17 januari 2023 ontmoeten we elkaar op de ijsbaan van De Uithof in Den Haag. We combineren het uitwisselen van serieuze recruitment insights met sportieve gezelligheid. Want na de keynote van Jan Smeekens volg je met vakgenoten een curling- of een schaatsclinic of ga je gewoon een paar rondjes vrij schaatsen. Klinkt gezellig en uitdagend toch?

Programma:

13.30 – 14.00 uur Ontvangst met oliebollen en appelbeignets

14.00 – 14.50 uur Welkom & gastspreker Jan Smeekens

14.55 – 15.15 uur Uitgifte schaatsen en uitleg clinics

15.15 – 16.15 uur Curling-, schaatsclinic of vrij schaatsen

16.15 uur             Start borrel in Skihut De Gletsjer

16.45 uur             Uitreiking Independent Recruiters Curlingcup

17.15 uur             Einde

Doe je ook mee aan “Recruiters on ice”? Je kunt je via het formulier hier rechts aanmelden voor dit event. Deelname is gratis voor leden en niet-leden betalen 150 euro per persoon.

Meer over de keynote van Jan Smeekens

Jan is een specialist pur sang. Als pionier op zijn afstand – de 500 meter –  pakt hij verschillende nationale titels en weet hij als eerste Nederlander de overall worldcup te winnen in 2013. De weg ligt open om een jaar later het goud te pakken op de Olympische Spelen van Sotsji. Maar na zijn ereronde tijdens die spelen blijkt zijn gouden plak te zijn veranderd in het zilver. Een deceptie, maar hij richt zich op en pakt een paar jaar later het gedroomde goud tijdens de wereldkampioenschappen. Daarom heet zijn keynote ook: Ben je bang om weer te verliezen, of heb je de wil om te winnen?

Jan vertelt jou via storytelling zijn verhaal, persoonlijk en bevlogen. Via verschillende beslissende momenten in zijn carrière neemt hij je mee in een weg vol obstakels die hij heeft moeten overwinnen om uiteindelijk de beste van de wereld te worden. Over eigenaarschap, persoonlijke ontwikkeling en tegenslagen overwinnen. Ook legt Jan de link met het bedrijfsleven en daagt hij jou uit om ook naar je eigen ontwikkeling te kijken.

Recruiters on ice wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sprekers

Jan Smeekens