Hoe een werkenbij-site jouw business verbetert en geld kan opleveren | small session

31 oktober 2023 - 16.00 - 18.30
LIEMÈS Food District, Utrecht

Wat heb jij nodig om -voor jezelf of jouw opdrachtgevers- al binnen een paar minuten een werkenbij- of recruitmentwebsite in de lucht te hebben? Een website die meer omzet én meer kandidaten oplevert, zonder gedoe?

Hierover gaan we graag met jou in gesprek tijdens de small session ‘DIY: recruitment CMS’.

Serena
Deze small session organiseren Recruiters United en Serena CMS gezamenlijk. Het kan zijn dat je Serena CMS (nog) niet kent: Serena is het eerste CMS dat speciaal voor recruitment is ontwikkeld. Alle klanten van Getnoticed werken al met dit CMS. Denk aan organisaties zoals ABN-AMRO, Manpower en KWF Kankerbestrijding.

Vanaf nu is Serena voor iedereen beschikbaar. En ja, ook als je geen klant bent van deze digital recruitment agency. Je kan er zelf mee aan de slag voor jouw eigen website én die van jouw opdrachtgevers. En ben je een ATS-leverancier of recruitmentmarketing-club? Dan kan je dit CMS aanbieden als extra dienst, gecombineerd met jouw eigen product!

Small session
Hoe kan een CMS zoals dat van Serena jouw dienstverlening versterken? Welke technieken, koppelingen en functionaliteiten zijn onmisbaar? Tijdens deze sessie is het ons doel om met een selecte groep van positief-kritische recruitmentprofessionals en -leveranciers het recruitment CMS verder aan te scherpen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan. Deelname is gratis voor leden van Recruiters United & Kiqit.